Rod

Rod er ikke kun fysisk. 
Rod er også i høj grad ufærdige projekter, for mange jern i ilden, unødvendige spekulationer og stress.
Det er noget rod når man bruger for meget tid online, så nærværet med én selv og éns nære bliver afbrudt. 
Det er noget rod når man gerne ville pleje sine kreative projekter, men har gang i for mange, og ingen af dem bliver helt som man havde forestillet sig.

Derfor tog jeg i nat denne beslutning: jeg lukker “Ind I verden” facebooksiden. 

For jeg har efterhånden så mange platforme at holde ild i, at det er blevet noget rod. Udover Ind i verdens platforme som er Instagram, facebook og bloggen, har jeg også en Instagramprofil og en facebookside for min kunst. Og så er der jo lige min webshop og sørme også Pinterest. Jeg har været bange for at slippe noget af det, for når man lever af sin kreativitet kan det nemt blive angsfyldt at lukke ned og give slip på noget, som kan give opmærksomhed til ens produkt.

Nogengange bliver man bare nødt til at gøre det alligevel. I stedet for at være alle steder vil jeg heller være god de steder jeg er.

Jeg skriver næsten dagligt på Instagram, og det medie passer mig rigtig godt. Her deler jeg fotos og strøtanker fra vores liv, mens vi øver os i at leve det meningsfuldt og minimalistisk.

Jeg beholder selvfølgelig bloggen her, hvor jeg håber du stadig vil følge med. Den er mit helt eget univers, og også dit. Det er i hvert fald meningen. Et sted for langsomme ord, reflektion og dybde.

Fremover vil der fast komme ét indlæg om måneden, hvor jeg vil gå i dybden med forskellige af de temaer jeg hele tiden har kredset om:

Minimalisme. Essentialisme, Zen. Bevidste valg og Det meningsfulde liv

Når der kommer et nyt indlæg på bloggen deler jeg det på Instagram og også min private facebookprofil, hvor du er meget velkommen til at tilføje mig som ven.

Her er links hvis du vil følge med på  Instagram eller bloglovinLeave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *