Den indledende runde

Sneen er faldet hvid og blød hele dagen i dag. Nu er det aften, og der er stadig hvidt derude. Og tyst, på den måde som sne gør verden stille.

Vi sidder med trætte kroppe og prøver at holde os vågne, i hver sin ende af sofaen. Lyden af en en dunkende bas trænger igennem stilheden, for Silas holder fest for et par venner ude i værkstedet. Men sneen dæmper også bassen, så det lyder som om den kommer langt væk fra. Ellers er de bare bedre til at skrue ned for musikken, end jeg var da jeg var ung.

I dag har vi været i gang med at rydde annekset, for det er fyldt med ting. Frem og tilbage på genbrugspladsen, bilen fyldt med gamle ting og sne og sjap. Kolde kinder. Og endnu en rutsjetur ned ad memory lane: Åh, mine gamle yndlingsbørnebøger! Ud. Næh, oldemors gamle porcelæn. Til salg. Nåh, Jonatans puslebord. Til Genbrug.

Vi overvejer endnu engang hvordan vi skal fordele os i anneks og skurvogn. Skal annekset være “hovedhuset” eller skal beboelsesvognen? Vi kan se fordele og ulemper ved begge scenarier, og lige nu er planen at vi sætter anneks i stand, og når det er gjort beslutter vi hvad der videre skal ske.

Selvom der skal gøres meget, og selvom det end ikke er tømt for ting endnu, så ser det hyggeligt og fint ud, sådan en vinterdag med sne på taget.

Det skal nok blive godt. Det hele.

.

Du kan følge os på facebook , Instagram og bloglovin

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *